Social Icons

twitter facebook linkedin email

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση Sportingbet



Η SportingBet ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως με εξαιρετικές αποδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2001 εισήχθη για πρώτη φορά στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Πλέον αριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες, ενώ κάθε μέρα παρέχει 8.000 στοιχήματα σε κάθε αγορά. Διατίθεται και σ’ ελληνικό site, ενώ καλύπτει 26 χώρες.

Το 2010 στην Sportingbet διαχειρίστηκαν ποσά που προκαλούν ίλιγγο. Πιο συγκεκριμένα,οι εγγεγραμμένοι παίκτες πόνταραν συνολικά 1,2 δις ευρώ. Όσον αφορά τα bonus, κάθε νέος παίκτης που εγγράφεται κερδίζει ένα bonus 100% που μπορεί να του αποφέρει μέχρι και 100 ευρώ! Ο υποψήφιος πελάτης βεβαίως διαλέγει τον τρόπο κατάθεσης των χρημάτων που προτίθεται να ποντάρει, είτε είναι μέσω κάρτας, είτε μέσω Paysafecard. Σίγουρα, γρήγορα, με ασφάλεια! Η μικρότερη κατάθεση που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι 10 ευρώ.

Βεβαίως δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο ως μοναδικό άθλημα που μπορεί να ποντάρει κανείς. Αναμφίβολα συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον καθώς η Sportingbet προσφέρει περίπου 100 πρωταθλήματα για όλα τα στοιχηματικά και απαιτητικά γούστα. Η εταιρεία δεν σταματά όμως εκεί. Παρέχει επίσης άλλα 30 διαφορετικά αθλήματα, ενώ βεβαίως υπάρχει και η μετάδοση των αγώνων όπως και το Live Betting.

Αξίζει να αναφερθεί πως πολλά αθλήματα από Snooker και μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι αγώνες Μπάσκετ και ράγκμπι, καλύπτονται με Live Streaming. Επίσης η Sportingbet είναι και ο αποκλειστικός χορηγός της  Euroleague, της οποίας μεταδίδει όλα τα παιγνίδια δωρεάν.

Γιατί κάποιος να επιλέξει την Sportingbet; 

Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία σέβεται τον ενεργό χρήστη και τον ανταμείβει  Πως; Με κάθε απόδοση που ξεπερνά το 1,20 ο παίκτης κερδίζει κάποιους πόντους, ενώ οι ενεργοί χρήστες λαμβάνουν 75 πόντους κάθε μήνα. Πράγμα που σημαίνει πως με 100 πόντους συμπληρωμένους, υπάρχει κλήρωση για πλούσια δώρα.

Επίσης, διαθέτει εύχρηστη ιστοσελίδα, υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητές συσκευές ( iOS και Android), μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να ποντάρει, ενώ μην ξεχνάμε τις live μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0,50 λεπτά, ενώ το μέγιστο κέρδος κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ ανά ημέρα. Συνοπτικά, η Sportingbet είναι μια εταιρία που σέβεται τον πελάτη της, έχει καλές αποδόσεις και θεωρείται κατά πολλούς μια πολύ καλή επιλογή για online στοίχημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text