Social Icons

twitter facebook linkedin email

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Info: Ο απόλυτος οδηγός για τους παίκτες του στοιχήματος



Ante Post Bet: Είναι το γνωστό σε όλους μας, Μακροχρόνιο Στοίχημα. Ο παίκτης επιλέγει να ποντάρει τα χρήματα του στον νικητή - πρωταθλητή κάποιας διοργάνωσης και να περιμένει μέχρι το τέλος αυτής προκειμένου να μάθει αν κέρδισε.

Παράδειγμα Ante Post Bet: Κλασσικό παράδειγμα Μακροχρόνιου Στοιχήματος είναι το εξής: Το ποντάρισμα ενός παίκτη του στοιχήματος  στην ομάδα εκείνη που πιστεύει, πως θα βγει νικήτρια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, πριν ακόμη ξεκινήσει η φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Θετικά και Αρνητικά του Ante Post Bet: Το καλό με το Μακροχρόνιο Στοίχημα, είναι πως μήνες πριν από την διεξαγωγή ενός γεγονότος ή μιας διοργάνωσης, έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις στην ομάδα ή αθλητή εκείνον, που πιστεύεις, πως θα κερδίσει και μάλιστα όσο πιο νωρίς κάνεις την επιλογή σου, τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να βρεις τις επιλογές σου σε πολύ καλές αποδόσεις. Το αρνητικό φυσικά με το Ante Post Bet είναι, πως πρέπει να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα του γεγονότος στο οποίο έχεις ποντάρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text