Social Icons

twitter facebook linkedin email

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Info: Ο απόλυτος οδηγός για τους παίκτες του στοιχήματος



Accumulator Bet: Είναι το γνωστό σε όλους μας Παρολί. Το Παρολί είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει σε δύο ή περισσότερα ματς στο ίδιο κουπόνι και για να κερδίσει θα πρέπει να πιάσει όλα τα παιχνίδια που έπαιξε. Είναι ο πιο εύκολος και ο πιο γνωστός τρόπος στοιχηματισμού.

Παράδειγμα: Αποφασίσαμε ας πούμε να παίξουμε τέσσερα ματς που είναι και ο ιδανικός αριθμός σε ένα Παρολί. Τα ματς έχουν αποδόσεις 1.75, 2.00, 3.00 και 1.85. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε και τα τέσσερα ματς, ενώ άμα χάσουμε έστω και ένα χάνουμε τα λεφτά μας.

Χρήσιμες Συμβουλές: Το κακό με το Παρολί είναι ότι δεν έχεις περιθώριο να χάσεις ούτε ένα ματς, ενώ παίρνεις μεγάλο ρίσκο γιατί ποντάρεις πολλά γεγονότα. Επομένως, το Παρολί θέλει προσοχή όχι πολύ υψηλές αποδόσεις αλλά από 1,75 μέχρι και 2,15-2,20 για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να χάσεις το κεφάλαιο που πόνταρες. Η λογική παίζω 15 ματς με 2 ευρώ είναι λάθος. Η σωστή στρατηγική είναι να παίζεις 3-4 γεγονότα με Χ ευρώ ανάλογα με τα ματς, τη σπουδαιότητα και τη μελέτη σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text