Social Icons

twitter facebook linkedin email

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Info: Ο απόλυτος οδηγός για τους παίκτες του στοιχήματος



Debit Cards: Ή αλλιώς, οι χρεωστικές κάρτες, στις οποίες δεν χρειάζεται ο κάτοχος τους να πληρώσει επιπρόσθετα τέλη, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των πιστωτικών καρτών. Όταν ο παίκτης, χρησιμοποιεί τις Debit Cards για τις συναλλαγές του με τις στοιχηματικές εταιρίες, τότε τα ποσά χρεώνονται αυτόματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Οι καταθέσεις που γίνονται, δεν μπορούν όπως είναι φυσικό να ξεπερνούν το όριο του παίκτη ή το τραπεζικό του υπόλοιπο.

Χρήσιμες συμβουλές: Η χρήση Debit Cards ενδείκνυται για εκείνους, που θέλουν να αποφύγουν τα τέλη, που τους "βαραίνουν", όταν κάνουν τις συναλλαγές τους με πιστωτικές κάρτες, ενώ παράλληλα, δεν είναι αναγκασμένοι να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως θα έπρεπε να κάνουν αν χρησιμοποιούσαν επιταγές. 

Οι Debit Cards, επίσης είναι πιο αποδεκτές από τους εμπόρους, αφού γνωρίζουν, πως οι χρεωστικές αυτές κάρτες είναι σχεδόν αδύνατον να είναι ακάλυπτες. Παράλληλα, οι συναλλαγές με Debit Cards γίνονται ταχύτερα και χωρίς μεγάλο παρεμβατισμό σχετικά με την ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου.

Στον αντίποδα, ωστόσο, έχουν παρατηρηθεί και αρκετά προβλήματα για τις συγκεκριμένες κάρτες, που αφορούν κυρίως τα όρια που θέτουν οι τράπεζες για τις αναλήψεις ποσών, που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος της Debit Card, ώστε να τα χρησιμοποιήσει για τις online συναλλαγές του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text