Social Icons

twitter facebook linkedin email

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Info: Ο απόλυτος οδηγός για τους παίκτες του στοιχήματος



BIC / SWIFT Glossary: Ο όρος BIC, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους παίκτες του στοιχήματος, αφού σχετίζεται με τις συναλλαγές τους, με τις εταιρίες στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι και με τις τράπεζες, που έχουν επιλέξει για την κατάθεση ή ανάληψη των χρημάτων τους. Στην ουσία ο BIC είναι ένας κωδικός - αριθμός, με τον οποίο αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο, ποιες συναλλαγές πραγματοποιεί μια τράπεζα.

Παράδειγμα: Ο κωδικός BIC προσδιορίζει μοναδικά μια τράπεζα οπουδήποτε στον κόσμο. Οι ελληνικές τράπεζες διαθέτουν μοναδικούς κωδικούς BIC για όλα τα εθνικά δίκτυα καταστημάτων τους. Με την χρήση των κωδικών BIC επιτυγχάνεται η αυτοματοποίηση της συναλλαγής, και το χαμηλότερο κόστος για τους πελάτες των τραπεζών.

Χρήσιμες Συμβουλές: Φυσικά επειδή μιλάμε για χρήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς και κωδικούς, ο κάθε παίκτης στοιχήματος στο διαδίκτυο, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο που δίνει αυτά τα στοιχεία. Εάν δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη διαδικασία, καλό θα ήταν να απευθυνθεί είτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στοιχηματικής εταιρίας στην οποία είναι εγγεγραμμένος, είτε στην Τράπεζα την οποία εμπιστεύεται και έχει επιλέξει για τις συναλλαγές του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text