Social Icons

twitter facebook linkedin email

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Info: Ο απόλυτος οδηγός για τους παίκτες του στοιχήματος



Arbitrage: Το Arbitrage είναι ένας χρηματοοικονομικός όρος που εφαρμόζεται και στο στοίχημα.

Θεωρητικά είναι ο πιο ασφαλής και εύκολος τρόπος για σίγουρο κέρδος χωρίς το παραμικρό ρίσκο, εκμεταλλευόμενος τις διαφορετικές αποδόσεις των Bookmakers. Τα ανάλογα κέρδη μέσω αυτής της τακτικής υπολογίζονται από 1 έως 3 %. Αυτό απαιτεί όμως ανάλογη ρευστότητα, υπομονή και αρκετό ψάξιμο.

Αναλυτικότερα, οι Bookmakers φροντίζουν να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις στις αποδόσεις που δίνονται από τους υπόλοιπους Bookmakers  για να μην εφαρμόζεται τόσο συχνά η συγκεκριμένη τακτική. Όμως με καλή, καθημερινή  αναζήτηση, τέτοιες ευκαιρίες για σίγουρο κέρδος θα εμφανίζονται συχνά.

Βέβαια,  για να συμβεί το παραπάνω, κάποιος θα πρέπει να έχει 3-4 λογαριασμούς σε διαφορετικές εταιρίες προκειμένου να ελέγχει τις αποδόσεις που δίνονται. Για να γίνει ευκολότερα κατανοητό, ας δώσουμε ένα απλό παράδειγμα. Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς με τους Μπόστον Σέλτικς η Bet365 δίνει ενδεικτικά 1,8 - 2,5 και η Vistabet δίνει 2,4 - 1,75, συμπεραίνουμε ότι από το 2,5 της πρώτης και το 2,4 της δεύτερης βγαίνει σίγουρο κέρδος. Φαίνεται απλό, δεν είναι όμως καθώς απαιτεί ευελιξία, και αρκετό ρευστό για να μεγιστοποιήσει κανείς αυτό το σίγουρο κέρδος.

Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγει χαμένος. Να σημειωθεί πάντως πως υπάρχουν και κάποια προβλήματα. Μερικές μικρότερου βεληνεκούς στοιχηματικές εταιρίες αποδέχονται συναλλαγές σε μόνο ένα νόμισμα, και για τον λόγο αυτό οι μετατροπές οφείλουν να είναι απόλυτα ακριβείς προκειμένου να μην χαθεί το σίγουρο κέρδος. Πρόβλημα επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει και η αναβολή ενός αγώνα.

Συνοπτικά, το Arbitrage χρειάζεται αρκετό ρευστό για ποντάρισμα προκειμένου το κέρδος να είναι ικανοποιητικό, ψάξιμο καθημερινό και 3-4 στοιχηματικούς λογαριασμούς για την ανίχνευση τέτοιων αποδόσεων που επιτρέπουν αυτή την τακτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text