Social Icons

twitter facebook linkedin email

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση Bwin



H bwin International Ltd. ιδρύθηκε το 1999 με την επωνυμία Simon Bold (Gibraltar) Ltd. και αποκτήθηκε το 2001 σε ποσοστό 100% από την bwin Interactive Entertainment AG με έδρα τη Βιέννη.

Κάνοντας καινούργιο λογαριασμό στη bwin αποκτάτε 100% μπόνους κατάθεσης έως και 30 ευρώ για τα αθλήματα και έως 1000$ για το Bwin Poker Room.

Η bwin προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατότητα στοιχημάτων σε όλα τα αθλήματα, με 8000 στοιχήματα έως και σε 80 αθλήματα. Η bwin διαθέτει σε 20 διαφορετικές γλώσσες και περιλαμβάνει σε μεγάλη πληθώρα και ελληνικά στοιχήματα (Super League, Football League1 και 2, A1 στο μπάσκετ καθώς και τα ελληνικά κύπελλα).

Η Bwin μεταδίδει καθημερινά πάνω από 50 διοργανώσεις την ημέρα για περισσότερα από 20 αθλήματα (συνολικά πάνω από 1000 μεταδόσεις τον μήνα). Και μάλιστα όλα αυτά χωρίς download, online, απλά απευθείας στον browser σας - και το πιο σημαντικό, απολύτως δωρεάν.

Δείτε δωρεάν ποδόσφαιρο και μπάσκετ από όλο τον κόσμο με τρία απλά βήματα: 1. Κάντε τώρα εγγραφή στην BWIN. 2. Καταθέστε τουλάχιστον 10€ στο στοιχηματικό σας λογαριασμό. Αυτό το ποσό ουσιαστικά ενεργοποιεί το λογαριασμό σας, ενώ δεν αφαιρείται, καθώς το live πρόγραμμα είναι δωρεάν. 3. Μόλις κάνετε login, μπορείτε να απολαύσετε WebTV δωρεάν όσο θέλετε, χωρίς να χρειαστεί να στοιχηματίσετε. Το live streaming της Bwin περιλαμβάνει όλους τους αγώνες της Bundesliga, της Primera Division, 6 αγώνες από Serie A

Η κυριαρχία της bwin στο ιντερνετικό στοίχημα οφείλετε κυρίως στις χορηγίες που έχει συνάψει και απαρτίζονται από κορυφαίους συλλόγους σε όλο τον κόσμο. Τον Ιούλιο του 2010 η bwin σύναψε σύμβαση χορηγίας με τη δεύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της Ιταλίας, τη Σέριε Β, η οποία μέχρι το καλοκαίρι του 2012 θα φέρει την ονομασία "Σέριε bwin". Από το 2007, η bwin είναι κύριος χορηγός της ισπανικής πρωταθλήτριας των ρεκόρ, Ρεάλ Μαδρίτης. To 2011 η εταιρεία κολοσσός είναι χορηγός και της Μπάγερν Μονάχου ενώ ήδη από το 2005 η bwin είναι εταίρος συνεργασίας της πρώτης κατηγορίας πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Στην τρέχουσα σεζόν, ο μεγαλύτερος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων στην Ευρώπη αποτελεί επίσημο χορηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παράλληλα, ως το 2013 το κύπελλο της Πορτογαλίας θα φέρει τον τίτλο "bwin Cup". Στο μπάσκετ η πρεμιέρα της bwin σε διοργάνωση της FIBA ήταν η εμφάνισή της ως χορηγός στο Ευρωμπάσκετ 2005 στη Σερβία - Μαυροβούνιο. Από το 2006 η Bwin συνεργάζεται και με την FIBA και βεβαίως είναι πλέον χορηγός και των ευρωπαϊκών και των παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και χρόνια, η bwin είναι στενός συνεργάτης του MotoGP, του μεγαλύτερου παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλετών ενώ το 2011 η bwin εμφανίστηκε ως χορηγός ονόματος για τoυς αγώνες Γκραν Πρι στη Χερέθ και το Εστορίλ.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι η bwin αποτελεί την Νο1 επιλογή των πελατών αυτών που επιθυμούν να παίξουν σοβαρά στο διαδίκτυο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text